Fri fragt ved køb over 500 kr *
Dag til dag levering med GLS
14 dages returret

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfra sendes min ordre?
Alle ordrer sendes fra festorama.dk's lager i Danmark direkte til dig. Der kommer ikke yderligere fragt, told eller moms på dit køb.
Hvem står for fragten?
Alle ordrer sendes som forsikrede pakker med GLS. Når din ordre afsendes sender vi e-mail med et link til track&trace, så du kan følge din ordre. Bemærk at der kan gå op til 12 time fra du modtager emailen til du kan spore din forsendelse via GLS's hjemmeside.
Hvad koster fragten?
Levering til GLS pakkeshop koster kr. 40,- kr. Ved ordrer over 500,- kr., får du GRATIS levering til GLS pakkeshop i Danmark.
Levering til privat adresse koster et tillæg på kr. 25,- kr. - også på ordrer over 500,- kr.
Hvor lang er leveringstiden?
Vi sender dag-til-dag med GLS. Ved bestilling inden kl 12, vil du normalt modtage din bestilling næste hverdag.
Kan jeg ændre en ordre?
Ja og nej. Hvis du ønsker at slette en vare fra din bestilling, kan du kontakte os hurtigst muligt på kontakt@festorama.dk> (husk at oplyse dit ordrenummer). Så hjælper vi dig med at rette din ordre, hvis den ikke er afsendt. Ønsker du derimod at bestille flere varer, kan det kun ske ved at lave en ny bestilling (vi afsender gerne samlet, så du ikke skal betale dobbelt fragt, hvis vi ikke allerede har sendt din ordre). Det skyldes at vi af sikkerhedsgrunde ikke kan forøge det beløb, du har godkendt på betalingen, da du lagde ordren.
Jeg har modtaget en e-mail med besked om, at min vare er blevet afsendt, men den er ikke leveret endnu, og der er gået mere end 3 dage - hvad skal jeg gøre?
Kontakt os venligst via email på kontakt@festorama.dk, så undersøger vi sagen og kontakter dig hurtigst muligt.
Min pakke var blevet beskadiget under transport, da jeg modtog den - hvad skal jeg gøre?
Kontakt os venligst via email på kontakt@festorama.dk, så undersøger vi sagen og kontakter dig hurtigst muligt.
Kan jeg fortryde mit køb?
Ja, du har altid 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget din ordre. Fortrydelsesretren gælder selvfølgelig også inden ordren er afsendt.
Hvordan sender jeg en vare retur?
Hvis du ønsker at bytte eller returnere en vare kan du gøre det ved at skrive til kontakt@festorama.dk og lave en aftale herom. Varen skal herefter sendes retur til
festorama.dk
Sønder Alle 7
8362 Hørning
Hvordan kan jeg betale for min ordre?
Betaling kan ske med MobilePay eller danske og udenlandske kreditkort, bl.a. Dankort, Mastercard og Visa.
Er det sikkert at betale online hos festorama.dk?
Ja, vi benytter Bambora for at sikre dig den bedst mulige sikkerhed. Læs mere om Bambora og sikkerhed på https://www.bambora.com/en/ca/certifications-compliance/
Virker siden på min smartphone?
Ja, siden er opbygget med et responsive design, således den er optimeret til både PC, tablet og mobil brug.
Har I en butik, jeg kan besøge?
Nej, festorama.dk er udelukkende en netbutik, men følg os på Facebook, hvor vi løbende laver opslag og annoncerer f.eks. med nye varer, konkurrencer, nye tiltag, inspiration og m.m.
Hvordan og hvornår kan jeg komme i kontakt med festorama.dk?
Du kan altid kontakte os på kontakt@festorama.dk, hvor du i hverdage kan forvente svar indenfor 24 timer. Du er også velkommen til at skrive til os på vores Facebook side. Samt telefon 42 63 05 00 på hverdage mellem kl. 8 og 16.