Fri fragt ved køb over 500 kr *
Dag til dag levering med GLS
14 dages returret

Privatlivspolitik og Cookies


Om festorama.dk:
festorama.dk har alt indenfor festartikler til børne fødselsdage og temafester. Sortimentet dækker alt fra indbydelser, servietter, pynt i form af bannere og stjernekastere.

Du kan kontakte os på:
festorama.dk
Sønderbyen 7
9510 Arden
CVR: 36 95 57 75
E-mail: kontakt@festorama.dk
Telefon: 42 63 05 00

Formål
Formålet med festorama.dk’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger festorama.dk’s hjemmeside eller når du kontakter os via e-mail.
Formålene med og retsgrundlaget for festorama.dk’s behandling af dine personoplysninger
festorama.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på festorama.dk på to måder:

1. Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
2. Ved brug af såkaldte cookies

festorama.dk’s indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. festorama.dk indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til festorama.dk. Det kan f.eks. være i følgende situationer:
du har oprettet et bruger login på festorama.dk
du har oprettet et bruger login på festorama.dk via Facebook
du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
du har tilmeldt dig e-mail notifikation på lagerstatus
du kontakter festorama.dk med spørgsmål, ris eller ros, rapporterer fejl, sender forslag eller sender en reklamation

Personoplysninger bruges alene til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Herunder gennemførsel af din ordre, forespørgel eller reklamation.
Indsamlingen af oplysninger på festorama.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning og behandlingen af disse data sker i overensstemmelse med persondataloven.
festorama.dk registrerer automatisk login-/logud-tidspunkter, IP-adresse, samt data vedrørende brugernes bevægelser mellem forskellige sider på festorama.dk. Disse oplysninger er anonymiserede og bliver ikke sammenkædet med oplysninger fra vores kundedatabase.
festorama.dk bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår festorama.dk med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af festorama.dk.
festorama.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg via cookies og brugernes egen indtastede kundeinformationer.
Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de anonymiserede eller slettet.
Når reklamationsperioden på 2 år er udløbet på dine samlede ordrer anonymiseres din festorama.dk konto.
Forsendelsesinfo og track&trace information slettes efter 6 måneder
E-mail og chat-kommunikation med kundesupport slettes efter 2 år
Dine rettigheder vedrørende persondata
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
I alle overstående tilfælde bedes du kontakte os via email.
Adgang til statistiske oplysninger
Det er udelukkende festorama.dk som har adgang til de indsamlede oplysninger og anonymiserede oplysninger. festorama.dk hverken videregiver eller videresælger disse informationer.
Vores anvendelse af cookies
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at hjemmesider kan gemme cookies på brugerens enhed, f.eks. PC, tablet og telefon, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal man indhente brugerens samtykke.

festorama.dk bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjepartstjenester, der anvendes på festorama.dk.

Nødvendige Cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
ASP.NET_SessionIdfestorama.dkAnvendes til identifikation af den aktuelle session med vores server, således brugerens login og kurv er unikSessionHTTP
__zlcmidfestorama.dkIndeholder et anonymt og unik ID for identifikation i vores chatfunktion. ID'et kan ikke kædes sammen med tidligere køb.SessionHTTP
__zprivacyfestorama.dkEr sat, hvis brugeren har disabled vores chatfunktion29 dageHTTP
jsCookieCheckfestorama.dkIdentificerer om den besøgende har accepteret anvendelsen af cookies2 årHTTP
Statistik Cookies
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
__utmafestorama.dkkAnvendes til at identificere, hvor mange gange man har besøgt festorama.dk2 årHTTP
__utmzfestorama.dkAnvendes til at identificere, hvor brugeren evt. er henvist fra, f.eks. annoncer, søge sider eller sociale medier.6 månederHTTP
__utmtfestorama.dkAnvendes til performancemåling af shoppen10 minutterHTTP
__utmbfestorama.dkAnvendes sammen med __utmc til at identificere hvor længe du som bruger har været aktiv på festorama.dk. Angiver tidspunktet for sessionsstartSessionHTTP
__utmcfestorama.dkAnvendes sammen med __utmb til at identificere hvor længe du som bruger har været aktiv på festorama.dk. Angiver tidspunktet for afslutning af sessionen30 minutterHTTP
__gafestorama.dkAnvendes af Google Analytics til at identificere brugeren2 årHTTP
__gidfestorama.dkAnvendes af Google Analytics til at identificere brugeren og hvilken sider brugeren har set på festorama.dk24 timerHTTP
__gatfestorama.dkAnvendes af Google til at styre anmodningstakten, altså hvor hurtigt vi sende oplysningerne til Google24 timerHTTP
__fbcfestorama.dkAnvendes til vores markerting på Facebook3 månederHTTP
__fbpfestorama.dkAnvendes til vores markerting på Facebook3 månederHTTP

Cookiedeklarationen er sidst opdateret den 07/01-2020.